Home / HISTORIA / FILOSOFIA

HISTORIA / FILOSOFIA

Tinc una divina obsessió: “que aconsegueixis ser la millor versió de tu mateix@” Fer-te la vida més fàcil, saludable, exitosa i brillant.

És impossible recordar la meva infantesa i que no hi aparegui la botiga, la tinc en tots els meus records, des de xica jugant a despatxar, entrant i sortint de les càmeres frigorífiques quant venien els meus cosins o la meva veïna. L’ olor de la mare quant jo estava malalta i s’escapava de la botiga per venir-me a veure….aquella olor….mai l’oblidaré. Aquells Nadals fent canapès embarassadíssima que no passava ni per darrera el taulell. Dinars a peu dret, cues interminables de trastos per rentar a la pica, l’àvia fent canelons i cuinant la vedella. L’avi esmolant els ganivets, a primera hora del matí. El pare passant comptes i la mare al peu del canó, dirigint l’orquestra i fent brillar Cal Serra.

Em dic Mercè Parcerisa, enamorada de la meva família, enamorada de la vida i buscadora incansable de la vida saludable , el creixement i superació personal. Són les meves passions!

Sóc la fundadora de CouSalut, una nova empresa filla de l’empresa familiar Cal Serra, carnisseria i plats cuinats, de més de 50 anys d’història que van crear els meus avis, van seguir els meus pares i que ara segueixo jo; CouSalut neix amb una missió: aconseguir que més gent mengi i gaudeixi d’una alimentació saludable. Vull que la gent mengi els nostres aliments i que es senti increïblement bé després de fer-ho. L’alimentació és un punt clau per tal de dur una vida harmoniosa, sana, per tenir energia, per sentir-se bé. Menjar de manera saludable et fa entrar en la roda positiva de la vida (que dic jo)
Menjo COUSALUT – em trobo millor – em veig més guap@ – m’arreglo més – començo a fer esport – estic super motivat – estic més simpàtic@ – més segur@ – més energia – més ganes de fer coses noves – més temps lliure – descanso millor – l’autoestima més elevada – em sento imparable – sóc qui vull ser – i tot el què has estat esperant de cop passa.

Un altre dels aspectes més importants per mi és crear una empresa, una marca, on els nostres clients hi puguin confiar, de manera que tot el què servim és preparat i cuinat per nosaltres, sabem d’on venen els ingredients i sabem com cuinar-los! Tenim en compte molts aspectes per tal de fer la millor versió del nostre producte; cuinem amb aigua mineral embotellada amb envàs de vidre, cuinem amb oli d’oliva verge extra ecològic Migjorn, sal marina sense refinar, cereals integrals ecològics, verdures, la majoria ecològiques (la verdura verda sempre ecològica, les patates i api també, però la carbassa, la ceba, i algunes altres no ho són), proteïnes vegetals totes ecològiques (com tofu, tempeh i llegums) vedella, pollastres, gall d’indi i conills del Berguedà.
Cousalut és més que menjar Saludable, cousalut Transforma vides!